Kategorie
Produkty
Relaxační hudba na CD
DVD Ostatní

Grilování krok za krokem - sada 3 DVD za skvělou cenu !!

Vaření na DVD

Grilování krok za krokem - sada 3 DVD za skvělou cenu !!
Grilování krok za krokem - sada 3 DVD za skvělou cenu !!
Cena s DPH:499.00 Kč
Doporučená cena:999.00 Kč
Dostupnost:Skladem
ks

Máte rádi grilování? Chcete se o něm dozvedět něco víc? Naučit se tradiční i méně tradiční pokrmy na grilu?

Na novém titulu Pražského kulinářského institutu "Grilovaní krok za krokem" rozhodně najdete spoustu neotřelé inspirace pro vaše zahradní slavnosti.

Na třech DVD najdete 4 a půl hodiny videa s recepty zameřenými pouze na grilování. 7 předních českých kuchařů vám ukáže jak na to.

Součástí balení jsou i tistěné brožury se všemi recepty. DVD v češtině. 

1. DVD
- Grilované závitky z lilku (Pavel Roubíček)
- Středomořská grilovaná zelenina (Dalibor Navrátil)
- Vepřová BBQ žebra se slátem Coleslaw (Václav Frič)
- Roláda z vepřové krkovice na grilu (Václav Frič)
- Kuře na pivní plechovce (Václav Frič)
- Na grilu uzený losos a Caesar salát (Jiří Štift)
- Tataki z tuňáka (Jiří Štift)
- Rybí špíz s grilovanou zeleninou (Radek Šubrt)
- Grilovaná papája s mořskými plody (Dalibor Navrátil)
- Grilovaný ananas s gin-tonic pěnou (Václav Frič)

2. DVD
- Grilovaný lilek se sýrem Pecorino (Riccardo Lucque)
- Nadívané žampiony modrým sýrem na grilu (Dalibor Navrátil)
- Burger s hovězím pupkem (Václav Frič)
- Jehněčí kotlety s čočkovým salátem (Jiří Štift)
- Kuře alla diavola (Riccardo Lucque)
- Thajský salát z vepřové panenky a liči (Václav Frič)
- Kachní prsa s rajčatovým čatní (Jaroslav Zahálka)
- Grilovaný mořský jazyk (Pavel Roubíček)
- Pstruh na grilu (Radek Šubrt)
- Plněné kalamáry na grilu (Dalibor Navrátil)
- Bublanina na grilu (Václav Frič)

3. DVD
- Bruschetta s grilovanými paprikami a kozím sýrem (Riccardo Lucque)
- Grilovaná pizza Margherita (Pavel Roubíček)
- Mexické quesadillas s avokádovým guacamole (Jaroslav Zahálka)
- Hovězí steak s kostí na grilu (Jaroslav Zahálka)
- Staročeská krkovice s hořčicí a majoránkou (Václav Frič)
- Pečené kuře v alobalu (Václav Frič)
- Rybí papilota (Radek Šubrt)
- Grilovaný tuňák s aromatickou krustou (Riccardo Lucque)
- Grilované krevety ve voňavé strouhance (Riccardo Lucque)
- Grilovaný banán se slaninou (Dalibor Navrátil)

Nabízíme také:
Sushi krok za krokem - DVD
Pokrmy k rodinnému stolu (Zdeněk Pohlreich) - sada 3 DVD za skvělou cenu !!